premiärseger

Äntligen seriepremiär

Första halvlek: Det började illa, Linero skapade mycket och var ensamma på plan att lira fotboll. Första halvlek var ingen propaganda för bra fotboll. Långsamt och slarvigt, en massa tjafs och gula kort också.

Paussnack: Var det Pölse jag åt? Lineroröd korv för en tjuga och kaffe som ingick i 40-kronors-entrén var pausunderhållningen.

Andra halvlek: Nu snackar vi fotboll. Dels fixades segern med två skott första fem minuterna på halvleken, och dels bjöd vi på vacker och effektiv fotboll första halvtimmen. Det började med en djupledare till Conne mot hörnan av straffområdet. Vi som är ett troget fan till Conne fick känslan av drömmål redan innan skottet. Det är allt eller inget med Conne, drömmål eller missad bollträff. Skön båge på den volleyn, 1-0 Sandby. 2-0 var Tom, samma drömmålsnätmasker. Snyggt. Matchen var färdig, segern klar. Minst 30 min kvar att spela. Vi fortsatte spela väldigt bra medan Linero saknade kvalitet, tröttnade och skallade till sig ett röt kort. Trean kom när John dunkade in ny volley i Connes nätmasker. Enormt vackert. Det var e lugn avslutning.

Sammanfattning: Linero började bra, känslan var att de var jävligt taggade och ville skapa historia i sin div.5-debut. De ville visa att de höll måttet, och det gjorde de verkligen. Men bara tills Sandbyspelarna kom igång, fick Linerospelarna trötta och visade facit: Enkel seger och Linero är nog inte alls i femman för att stanna. Det var klasskillnad när tempot nådde normal div.5-status.

Blåttz topp 5: Svårt, många bra. Robin Larsson gjorde en bra match. Jurs stod emot viktigt när övriga spelare verkade tagna av stundens debutallvar första tjugo minuterna. Men femman blir:

5: Tomas – Kramp, fotskada, axel ur led. Skit i det. Grym, hård och fick spela med kramp en kvart innan han fick byta. Vacker insats.

4: Conne – spelade, skadad, spelade, skadad. Han ställde upp och visade segervägen, men hur högt blev priset?

3: Fräs – Grym, Grym! Ägde vänsterkanten med Emil

2: Tom – Bra, drömmål och viktig på mitten. Vill se offensivare spel och mer distansare dock.

1: Emil – bäst idag. Bra helt enkelt. Dominerade i andra halvlek, ägde kanten med fräs!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.